hits

cougar wife

EN GOOOOOD MORGEN

  • 14.11.2017, 20:38

 

Jeg trodde det var midt på natten da idiotisk-tidlig-alarmen til Julian, dinget oss begge ut av drømmeland. Jeg løfter hodet fra brystet hans, og vikler meg motvillig vekk fra overkroppen til min deilige mann. Jeg snur meg vekk og over på siden. Som det naturlige neste skritt, sniker Julian seg inn i meg bakfra. Mmm...beste måten å våkne på... Deilig å kjenne at han støter på, og etterhvert kommer i meg mens jeg begynner å glippe med øynene.

Vi sover fremdeles krøllet rundt hverandre, hver eneste natt. Lykkestillingen; mitt hode på brystet hans, armer i kors og på tvers, ben krøllet rundt hverandre...». Kan ikke komme hverandre nær nok...

Han trekker meg tilbake i «lykkestillingen» med et fast grep. Jeg registrerer såvidt et bustete hode og et salig smil. Slanger meg over, på, og rundt den deilige brystkassen hans. Vi slumrer litt mens arbeiderne på stillaset rett utenfor soveromsvinduet begynner å banke løs og jobbe på fasaden av bygården. Vinduet er plastet og tapet igjen. Men, jeg stusser litt på om det øverste vinduet egentlig er lukket, eller ikke...og, om de kanskje hører oss når Julian ber meg sette seg på han.

Jeg er alltid ganske groggy om morgenen. Bruker litt tid på å våkne, selv etter rundet nr. 1. Litt mer kos, og det demrer akkurat nok til at jeg kjenner at, ja, mmm, det hadde jo vært deilig...men orker jeg?

Et minutts betenkningstid, og der var jeg, gitt. På topp. Med verdens beste utsikt! Elsker denne utsikten. En morgen-bustete, herlig fyr, med verdens deiligste brystkasse og sterke armer som griper om hoftene mine og ?kjører? meg i gang.

Må ta kontroll, og - justere - for riktig posisjon og berøring. Vekk med dyner i veien, og mannen midt i senga slik at ingen teite detaljer forstyrrer konsentrasjonen. Det tar ikke mange sekunder før jeg kjenner at de riktige bevegelser og stimuli tar meg dit jeg ønsker. Klarer ikke holde tilbake når det eksploderer... Gir meg helt hen, stønner høyt og kolapser på brystet hans. Graver ansiktet inn i halsgropen og innhalerer lukten av deiligste mannen... før jeg setter meg raskt opp igjen for den sedvanlige, deilige, superkjappe «O nummer 2». Under 5 sekunder senere! Stønner igjen. Sikkert litt for høylydt, men klarer ikke holde tilbake.

Gutta hamrere videre der ute. Det virker ikke som om de lar seg affisere (og vinduet er nok igjen), så jeg vil bare ha - én til ... og - en til? ... Etter hvert gisper Julian at han er i ferd med å komme, og jeg er millisekunder fra min neste, deilige O... «Vent på meg!» ... Jobber meg i mål mens jeg kjenner at han pulserer i meg og fyller meg opp.

Yess! Ahhh! - Hva er vel bedre enn å nå Nirvana samtidig?! ...Hellige jul! For en start på dagen!

Slynger oss rundt hverandre for en siste fem minutters krampekos før jeg hiver meg i dusjen. Han tar noen jobbetelefoner før han også intar badet. Vi er litt etter skjemaet - av, ehm, - diverse grunner -... så litt småstress nå.

Klappet og klare for dagen. Jules gir meg en smask, og stikker. Jeg er bare noen minutter bak han. Haster ned trappen og ut av døren, under stillas og byggerot. Får en melding. Stopper kjapt og sjekker - hjerte fra J (rødme/smil/lykke).

I det samme hører jeg en stemme oppe fra stillaset, som spør, på litt gebrokkent engelsk, «Good eh, morning?...». Jeg;  «Hi, yep, thanks!». I det jeg snur meg for å gå videre, innser jeg hva han mener...

Her er det bare å ta den berømte tyren ved hornene.  Snur meg tilbake, løfter haken og sier eplekjekt: «You wanna know HOW good?!» Uten å vente på svar, legger jeg hodet på skakke, henter frem den ene hånden og teller opp - en etter en, alle fem fingre...så den andre hånden, og teller opp et par til ;-) Blunker lurt til den glisende, småsøte unge håndtverkeren der oppe på stillaset. Registrerer, i det jeg hiver meg rundt for å småløpe mot toget, at haken til den litt eldre kollegaen har droppet ned forbi adamseplet. Jeg smiler i munnviken mens jeg fyker rundt hjørnet og hører en fjern latter fra den yngste av håndtverkerne på stillaset der bak.

Ankommer jobben og suser ned gangen mot mitt eget kontor. I det jeg passerer min kollega får jeg et stort, spørrende blikk ( - du er sen...?) i det jeg haster forbi hennes kontor. Bråstopper, tar et skritt tilbake mens jeg titter baklengs inn i rommet og sier, «sorry, ble holdt igjen av Jules som sex-slave». Min fineste, besteste kollega, Anna, kaster på hodet og ler hjertelig. «Ha, ha, good for you!».

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Cougar Wife (cougaronaswing@gmail.com) , Snapchat: cougarswinger

Erotiske historier og intime betroelser fra en gift kvinne som elsker yngre menn - og som får lov til å nyte dem. Tilbakeblikk og løpende oppdateringer fra sexy opplevelser i hovedstaden, både på privaten og fra swingersmiljøet. cougaronaswing@gmail.com , Snapchat: cougarswinger

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn